Knallen voor dat ene vak
met Bijles

Bijles

Knallen voor dat ene vak met

Heb je moeite met de lesstof of loop je achter met een schoolvak? Heb je geen motivatie meer voor een bepaald vak of weet je niet waarom je maar slechte cijfers blijft halen? Meld je vandaag nog aan voor bijles en haal voldoendes! Je kunt deze week al starten met het doorbreken van die negatieve spiraal, zodat jij weer kunt knallen voor dat ene vak. Zo krijg jij meer motivatie en zelfvertrouwen, en maak je met zelfvertrouwen jouw toetsen. Zo kan jij zorgeloos naar school.

Om het beste uit jezelf naar boven te halen, vinden wij het heel belangrijk dat je je prettig voelt. We hebben contact, als je wilt, met de docent of leerkracht van school, zodat we je optimaal kunnen ondersteunen in jouw leerproces. We krijgen een goed inzicht in welke problemen jij ervaart met het vak, zodat we onze bijlessen hierop aanpassen. Op deze manier kunnen wij jou optimaal begeleiden, zodat jij snel weer kunt knallen op school!

Ruim 12 jaar ervaring met het geven van bijlessen

Bijles op elk niveau, voor elk vak. Dus ook voor jou!

Begeleiders en docenten hebben de juiste diploma’s en zijn zeer ervaren. Ze volgen voortdurend trainingen om hun kennis up-to-date te houden!

97% van onze bijlesleerlingen slaagt of gaat over!ย 

Altijd 1 op 1 bijles

Fijne, rustige en afgesloten ruimtes waar jij je thuis zult voelen

Begeleiding met planning, structuur en motivatie

Voor de bijles eerst wat eten en drinken in onze keuken

Ook in de avond of in het weekend mogelijk

Altijd eerst een gratis, vrijblijvende persoonlijke intake om een plan van aanpak te maken

Leer leren

Creรซer structuur en planning

Train jouw zelfstandigheid

Krijg vakinhoudelijke kennis

Leermethodes die bij jou passen

Ontwikkel jouw vaardigheden

Krijg motivatie en zelfvertrouwen

Hoe ziet een bijles eruit?

 • Herhalen

   

  Nadat je wat te eten of te drinken hebt gehad, beginnen we met de bijles. We bespreken dan eerst het huiswerk dat je de vorige bijles hebt meegekregen. We vragen jou dan om de stof aan ons uit te leggen, zodat we kunnen onderzoeken of je het echt goed begrijpt.

 • Uitleggen

  Vervolgens bespreken we met jou wat we vandaag gaan behandelen. Een goed overzicht van de planning van de leerling is belangrijk om naar mooie cijfers toe te werken. Ook houden we het doel van de bijles scherp: of dit nou een voldoende als gemiddelde is, of bijvoorbeeld weer met zelfvertrouwen naar de les gaan. Je kunt aantekeningen van de uitleg maken en we bespreken de stof samen, zodat je de stof goed beheerst.

   

  Uitleggen

 • Leren leren

   

  De bijles gaat er natuurlijk om dat jij beter gaat presteren op school of dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Daarom is het belangrijk dat we de leerstijl of leermethode toepassen die goed bij jou past. Misschien vind jij het fijn om na een korte instructie aan de slag te gaan, of ga jij juist liever eerst aan de slag om er zo achter te komen waar je precies vast loopt. Of wie weet vind jij het weel heel fijn om eerst een voorbeeld te krijgen. We onderzoeken welke manier van leren bij jou past, zodat je dit kunt oefenen, in de bijles en thuis.

 • Afsluiten

  Je krijgt taken en huiswerk mee, en daarnaast bespreken we met welke theorie we de volgende keer verder gaan. Daarna schrijven we een verslag van de les, waarin alle bevindingen worden teruggekoppeld aan jouw ouders. Vanuit ons leerlingenvolgsysteem kunnen we ook al jouw huiswerk plannen en organiseren. Na ieder les sturen we dus een uitgebreid verslag naar jouw ouders en eventueel ook jouw mentor of docent waarin we de vorderingen bijhouden. Het is natuurlijk mogelijk daar op te reageren. Zo houden we de lijntjes kort en de begeleiding op maat.

   

  Afsluiten