Huiswerkbegeleiding

Ontdek jouw talenten met

Huiswerkbegeleiding

Ontdek jouw talenten met

Vol zelfvertrouwen en gemotiveerd naar school? Hulp bij lastige vakken door onze vakkundige en ervaren begeleiders? Start deze week nog met huiswerkbegeleiding bij Resumeren. Een fijne plek om te leren waar jij je helemaal thuis voelt.

Jij wilt toch ook moeiteloos plannen en organiseren? Door een programma op maat zorgen we dat jij met zelfvertrouwen naar school gaat. Jij krijgt een persoonlijke coach, die jou helpt om jouw talenten te ontdekken. Zo zit jij straks ook weer lekker in je vel. Zorg dat jij straks knalt op school en meld je aan voor de huiswerkbegeleiding van Resumeren.

Leren leren, plannen en het aanbrengen van structuur

Werken in één van onze fijne, rustige en motiverende werkplekken

Huiselijke sfeer met ruimtes voor ontspanning

Tosti’s en gezonde lunch op alle locaties 

Leerstijlentest

1 begeleider voor maximaal 3 leerlingen

Persoonlijke coach

Begeleiding ASS, AD(H)D, dyslexie en dyscalculie

Leerlingenvolgsysteem, terugkoppeling en evaluatie

Een dag in de huiswerkbegeleiding

 • Even chillen

   

  Wanneer je uit school komt, vangen we je op in onze gezellige woonkeuken. Je kunt iets eten en drinken en even bijpraten. We hebben allerlei lekkere en gezonde hapjes en drankjes klaarstaan voor jou, in samenwerking met onze voedingsdeskundige van food impact. Even relaxen in de keuken, op de Wii of op de tafelvoetbal voordat je aan de slag gaat. Hierna mag je kiezen bij welke begeleider je vandaag wilt zitten. Hierbij kun je natuurlijk zelf rekening houden met de vakken waar je aan wilt werken en de expertises van de begeleiders. Er zijn dagelijks 15 tot 20 begeleiders en coaches aanwezig, dus we kunnen jou in ieder vak, op ieder niveau ondersteunen.

 • Plannen en organiseren

  Samen met jouw begeleider van vandaag plan je jouw huiswerk. Dit kan je weer terugzien op onze app, die gekoppeld is aan Magister en Somtoday. Zo heb je altijd een overzicht op jouw planning voor de komende periode. 

  homi planning

   

  Plannen en organiseren

 • Concentratie

   

  Heb jij moeite met concentreren? Wij hebben een prikkelarme omgeving en persoonlijke begeleiding, zodat je optimaal kunt werken. Doordat ons planningssysteem gekoppeld is aan Magister en Somtoday, weet je precies wat er gedaan moet worden en hoe je ervoor staat. Een overzicht van wat je vandaag precies moet doen, helpt jou weer met beter focussen. Ouders ontvangen iedere dag een update van de huiswerkbegeleiding, zodat ook ouders overal van op de hoogte zijn. Als het nodig is, nemen wij ook contact op met de docent, leerkracht of begeleider op school. Ook zij krijgen, als ze dat willen, een dagelijkse update over de ontwikkeling. 

 • Terugkoppeling

  Wij vinden het belangrijk dat je de aangeleerde vaardigheden ook zelfstandig oefent, thuis en op school. Wij sturen daarom na ieder contactmoment een uitgebreid verslag op, zodat iedereen op de hoogte is van vorderingen, succesmomenten en aandachtspunten.

   

  Terugkoppeling

 • Tijd voor ontspanning

   

  Ten slotte is het tijd voor ontspanning! Door middel van sport en spel kun je je op een natuurlijke manier ontwikkelen. Hier houden we rekening mee en plannen we tijd voor in.