Bijles Economie

Heb je moeite met de lesstof of loop je achter met een schoolvak? Resumeren organiseert al 12 jaar bijlessen in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Wij geven bijlessen in alle vakken en op alle niveau’s op basisonderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs. Onze bijles docenten zijn vwo- of universitair geschoold en zeer ervaren, worden intern opgeleid en volgen voortdurend trainingen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alle lessen leiden tot goede resultaten bij onze scholieren en studenten. Daarnaast beschikken alle bijles docenten uiteraard over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) 

Economie

Economie is onwijs interessant en een goed basis van dit vak is voor veel studies een belangrijke basis. Wij merken dat de leerlingen de theorie vaak goed begrijpen maar moeilijk kunnen toepassen op lastige vraagstukken. Door middel van duidelijke uitleg, overzichtelijke stappenplannen, oefening en herhaling proberen we er voor te zorgen dat de leerling alles vanaf de basis onder de knie krijgt. Onze bijles docenten voor economie ervaren dat er bij het vak economie snelle resultaten geboekt worden als de leerlingen veel oefenen op een iets hoger niveau dan in de klas behandeld wordt. Bij Resumeren hebben we een grote database van aantekeningen en opgaves opgebouwd waarvan de leerlingen altijd gebruik kunnen maken.

Doelstelling van de bijles bij Resumeren

Binnen alle vormen van begeleiden werken wij binnen Resumeren via de Leren Leren-methode© bestaande uit vier bewezen effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Het voornaamste doel van de bijles bij Resumeren is om de resultaten van het desbetreffende schoolvak zo snel mogelijk te verbeteren. Allereerst zullen we onderzoeken wat het niveau van de leerling is en daarna vaststellen wat het niveau is waarnaar toegewerkt moet worden. Nadat een duidelijk stappenplan opgezet is zullen we de bijlessen starten en op deze manier naar de gewenste resultaten toe werken. Wij vragen de scholieren en studenten altijd om de bijlessen bij Resumeren voor te bereiden zodat zij met gerichte vragen naar onze lessen kunnen komen. Op deze manier werken we efficiënt, productief en resultaatgericht. Indien nodig zullen onze bijles docenten extra werk meegeven om achterstanden in te halen. Onze bevindingen, resultaten uit de bijlessen en vorderingen worden altijd teruggekoppeld in de vorm van een verslag. De lessen van Resumeren zijn altijd gericht op onze 6 pijlers:

Leren Leren • Structuur en Planning • Zelfredzaamheid • Vakinhoudelijke Kennis • Leermethodiek en Vaardigheden • Motivatie en Zelfvertrouwen

Niveau’s waarvoor wij bij Resumeren bijles geven

Iedere leerling is anders, dus ieder plan van aanpak is anders. Dat betekent dat een klasgenoot bijvoorbeeld wekelijks heel intensief bijles nodig heeft, terwijl jij aan twee uur genoeg hebt. De bijlesuren volg je na schooltijd en voor een of meerdere dagen. Dat is allemaal afhankelijk van jouw behoefte. Wiskunde, Economie Nederlands, Engels en Natuurkunde zijn de populairste bijlesvakken, maar je kunt in elk vak bijles krijgen. Resumeren organiseert bijles voor de volgende niveau’s:

• Basis onderwijs

• Voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo, gymnasium, tto)

• Hoger onderwijs (mbo, hbo, universiteit)

Tarieven van onze begeleidingsmethodes

INTAKE GESPREK
Vrijblijvend intake gesprek
30 tot 60 minuten
Gratis
BIJLES
Individuele bijles€35,- per uur
Bijles voor 2 tot 4 personen€25,- per persoon, per uur
Bijles voor 5 of meer personen€20,- per persoon, per uur
SE-TRAINING EN EXAMENTRAINING
Schoolexamentraining€80,- per dag
2 Daagse Examentraining€220,- per 2 dagen
3 Daagse Examentraining€300,- per 3 dagen
HUISWERKBEGELEIDING
(13:00 – 18:00)
(18:00 – 21:00)
1 dag huiswerkbegeleiding in de week €130,- per maand
2 dagen huiswerkbegeleiding in de week€220,- per maand
3 dagen huiswerkbegeleiding in de week€300,- per maand
4 dagen huiswerkbegeleiding in de week€380,- per maand
5 dagen huiswerkbegeleiding in de week€450,- per maand

Locaties en contact voor de bijles bij Resumeren

Resumeren verzorgt bijlessen voor alle vakken en alle niveaus in verschillende steden. Wij zijn te vinden op onze eigen locaties, in de bibliotheken en wij verzorgen bijlessen aan huis. Voor informatie over bijles aan huis en onze locaties in de bibliotheken zijn wij telefonisch en per mail altijd bereikbaar voor vragen. Wij kunnen je ook terugbellen als je je gegevens achter laat via de terugbelknop! aan de rechter kant van de pagina.

Den Haag
Laan van Meerdervoort 862
Laan van Meerdervoort 869
Abrikozenstraat 181
Aan huis
Op school
In de bibliotheek
Amsterdam
Hillegomstraat 12 – 14
Aan huis
Op school
In de bibliotheek
Rotterdam
Kralingseplas 121
Aan Huis
Op school
In de bibliotheek

Vakken waarin wij bij Resumeren bijles geven

Bijles AardrijkskundeBijles Maatschappijleer
Bijles ANWBijles Maatschappijwetenschappen
Bijles Bedrijfseconomie (Beco)Bijles M&O
Bijles BiologieBijles Natuurkunde
Bijles DuitsBijles Nederlands
Bijles EconomieBijles Scheikunde
Bijles EngelsBijles Spaans
Bijles FransBijles Wiskunde
Bijles GeschiedenisBijles Wiskunde A, B, C & D
Bijles GrieksBijles Rekenen
Bijles LatijnBijles Begrijpend lezen

Aanmelden

Terugbellen

Contact