Examentraining in Den Haag

WIJ BIEDEN DE EXAMENTRAININGEN NU OOK ONLINE AAN

Examentrainingen bij Resumeren zorgen ervoor dat je nog beter voorbereid en met meer zelfvertrouwen je examen ingaat. Onze examentraining verhoogt je slagingskans en helpt in geval van numerus fixus om een hoger cijfer te halen. Resumeren organiseert al 7 jaar lang examentrainingen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Gemiddeld scoren onze examenkandidaten na het volgen van een examentraining 1.2 punt hoger voor het Centrale Examen en ook in het schooljaar 2018 – 2019 hadden wij weer een slagingspercentage van 98 procent!

Samenwerking met MooiJong

In Den Haag organiseren wij examentrainingen in samenwerking met “MooiJong”

Voor vragen over onze trainingen en werkwijze, verwijzen we je graag door naar ons contactformulier. We zullen binnen een werkdag contact met je opnemen. Voor het inschrijven voor een examentraining in Den Haag kun je gebruik maken van ons aanmeldformulier

Hoe zien de trainingen er uit

Door onze overzichtelijke uitleg, tips&tricks en duidelijke stappenplannen om de volledige punten voor een vraag te behalen, zijn we in staat de examenkandidaten binnen onze examentraining naar een hoger niveau te brengen. Doordat we de theorie continu koppelen aan examenopgaven raken de examenkandidaten gewend aan het niveau dat voor het eindexamen vereist wordt. Een goede samenwerking binnen ons ervaren team zorgt ervoor dat we ieder jaar in staat zijn de onderwerpen die van belang zijn op het Centraal Examen duidelijk en overzichtelijk voor de examenkandidaten in kaart te brengen. Onder begeleiding van onze examentrainers wordt alle theorie behandeld en door de kleine groepen binnen onze trainingen zijn we in staat individuele aandacht te garanderen aan alle examenkandidaten.

Een examentraining duurt twee of drie dagen van 09:00 – 17:30 uur en is gestructureerd opgebouwd in blokken waarin we uitleg en aantekeningen geven over de examenstof, daarna zullen we oefeningen maken met examensommen die daarbij horen. Tijdens de trainingen zullen wij ons op de volgende aspecten focussen;

• Vakinhoudelijke kennis van de examenstof

• Kennis leren toepassen op moeilijke vraagstukken

• Op de juiste manier interpreteren van examenvragen

• Op de juiste manier antwoord geven op examenvragen

Waarom examentraining bij Resumeren

• 7 jaar ervaring met het organiseren, schrijven en geven van examentrainingen

• Kleine groepen van maximaal 10 examenkandidaten

• 98% slagingspercentage in de voorgaande jaren

• Ervaring als huiswerkinstituut / met huiswerkbegeleiding

• Na twee dagen volgt een uitgebreid Persoonlijk Stappen Plan in de vorm van een rapport

• Gewoon in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam dus minder reistijd!

De trainers van Resumeren hebben pedagogische en didactische ervaring vanuit onze huiswerkinstituten. Daardoor hebben zij een scherp oog om snel te kunnen zien wat een examenkandidaat op dat moment nodig heeft en krijgen de leerlingen afgestemde persoonlijke ondersteuning.

Na 2 dagen intensieve training en begeleiding koppelen wij onze bevindingen terug in een rapport richting de ouders en leerlingen. Hierin geven wij een advies omtrent de vervolgstappen en verbeterpunten richting een optimale voorbereiding op het Centraal Examen.

Tarieven van de examentrainingen

School Examentrainingen en Examentrainingen

Intake gesprek van 30 tot 60 minuten

School Examen Training

2 Daagse Examentraining

3 Daagse Examentraining

Gratis

€120,- per persoon, per dag

€220,- per persoon, per 2 dagen

€300,- per persoon, per 3 dagen

Locaties van onze examentrainingen

In Den Haag, Amsterdam en Rotterdam organiseren wij examentrainingen op verschillende locaties in de stad. Klik op de stad waar jij een training wilt volgen, of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Vakken en niveaus van de Examentrainingen

VMBO • HAVO • VWO • GYMNASIUM

Examentraining Aardrijkskunde

Examentraining Biologie

Examentraining Duits

Examentraining Economie

Examentraining Engels

Examentraining Frans

Examentraining Geschiedenis

Examentraining Grieks

Examentraining Latijn

Examentraining Maatschappijleer

Examentraining Maatschappijwetenschappen

Examentraining M&O

Examentraining Natuurkunde

Examentraining Nederlands

Examentraining Scheikunde

Examentraining Wiskunde

Examentraining Wiskunde A/B/C/D

Aanmelden

Terugbellen

Contact