Werken bij Resumeren


ARE YOU AWESOME?

We zijn binnen Resumeren op zoek naar gemotiveerde studenten die ons team komen versterken in Leiden, Den Haag, Haarlem, Utrecht en Amsterdam. Resumeren begeleidt middelbare scholieren op alle niveaus. We zijn gespecialiseerd in het organiseren van:

Examentrainingen – Bijles – Huiswerkbegeleiding


 

SO, WE’RE LOOKING FOR YOU!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je naast het drukke, mooie studentenleven tijd om ons team te versterken?

Wij zoeken: 

  • Enthousiaste en sociale studenten (HBO of WO)
  • die begeleiding kunnen geven op VMBO, HAVO- of VWO-niveau

Je gaat tussen de 12 en 15 euro per uur verdienen, afhankelijk van je vooropleiding, ervaring, eindcijfers, vaardigheden en studie.

 

Wat verwachten wij van onze huiswerkbegeleiders

Tijdens de huiswerkbegeleiding ben je onze scholieren tussen 14:00 en 18:30uur intensief aan het begeleiden bij het maken en leren van hun huiswerk. Hierbij is het belangrijk dat je een duidelijke planning met ze maakt, zowel voor op de korte als op de lange termijn. We gaan altijd uit van onze zes pijlers en zijn dus dagelijks bezig met:

  • Leren leren
  • Structuur en planning
  • Zelfredzaamheid
  • Vakinhoudelijke kennis
  • Leermethodiek en vaardigheden
  • Motivatie en zelfvertrouwen

Van onze huiswerkbegeleiders verwachten we dat er een prettige leeromgeving wordt gecreëerd, waarin effectief en hard gewerkt wordt. We zijn op zoek naar begeleiders die in staat zijn de stof goed, duidelijk en overzichtelijk over te brengen.

 

Wat verwachten wij van onze bijles docenten

Tijdens de bijles werk je één op één met de leerling aan één van de moeilijke vakken. Naast de zes bovenstaande pijlers is het belangrijk dat je het vak waarin je bijles gaat geven goed beheerst. Al onze bijles docenten zijn in staat de stof goed en duidelijk over te brengen. De bijles docenten die daarin ervaring missen zullen in de eerste periode intensief begeleid en getraind worden.

 

Wat verwachten wij van onze examentrainers

Voor de eindexamentrainers is het sollicitatietraject uitgebreider. Studenten en docenten die in aanmerking komen voor het geven van eindexamentraining scoren gemiddeld boven de 8 voor de laatste drie examens van het desbetreffende vak. Daarnaast zijn zij in staat de theorie goed, duidelijk en overzichtelijk over te brengen en daaraan relevante eindexamenopdrachten te koppelen. De examentrainers volgen het gehele schooljaar een traject waarin zij getraind worden tot een volwaardig eindexamentrainer.

 

We streven ernaar de kwaliteit van onze diensten hoog houden en tegelijkertijd een fijne leeromgeving met een goede sfeer te behouden. Wil jij ons team komen versterken en onze scholieren de ondersteuning bieden die zij nodig hebben? Mail ons dan je CV en motivatie, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

 

alex@resumeren.nl – 0653729603

Hé!

Ben jij degene die onze scholieren naar een hoger niveau kan tillen en wil jij ons team versterken?