We zijn 12 jaar geleden begonnen met het geven van bijles en begeleiding bij middelbare scholieren aan huis. Inmiddels zijn we op verschillende manieren actief in de onderwijsbranche en nog lang niet klaar! We hebben al honderden scholieren en studenten zien slagen en overgaan en hopen nog vele jaren te genieten van alle successen die we boeken met onze scholieren en studenten. Ons team van ervaren begeleiders, trainers, studenten en docenten staat altijd voor je klaar.

Nog voor de 1.5m samenleving 😉

Monique

Functie: Directie Resumeren

Monique de Jong is gediplomeerd kinder-jeugdcoach. Ook is zij gecertificeerd  (School) Video Interactie begeleider (Beeldcoach) en heeft zij de opleiding integrale zorg afgerond. Zij is gecertificeerd Zandkastelencoach (scheidingsbegeleiding) en gecertificeerd ‘ ik leer leren’ coach. Zij heeft de titel Master Special Educational Needs (M Sen) en is lid van de landelijke beroepsgroep voor Begeleiders in het onderwijs (LBBO). Tevens is zij bevoegd docent Engels en in het bezit van het Certificate of Proficiency in English.  Zij heeft verschillende functies bekleed in het VO.

Alexander

Functie: Directie Resumeren

Alexander Koppelle

“Wat het werk zo leuk maakt is dat ik iedere dag bezig ben met nieuwe effectieve en innoverende manieren van begeleiden en onderwijzen om de leerlingen steeds beter te kunnen bedienen. Als bedrijfseconoom houd ik me bezig met de ontwikkeling en verbetering van de begeleidingsmethodes en onderwijsprojecten.”

Claire

Functie: Begeleider, docent en examentrainer

Studie: Taalwetenschappen

“Ik had nooit gedacht dat ik in korte tijd al zo veel mooie resultaten met de leerlingen kon boeken. Dat maakt het werk hier zo leuk!”

Anna

Functie: Begeleider en bijles docent

Studie: Engels

“Ik voel me altijd vereerd dat er zo veel leerlingen naar me vragen als ze bijles willen. Toch wel een heel mooi compliment!”

Jeroen

Functie: Begeleider en coach

Docent en coach

“Naast mijn werkzaamheden op school ben ik ook nog actief bij Resumeren. Dat je zo persoonlijk en individueel kunt werken met leerlingen zie je bijna nergens.”

Eva

Functie: Examentrainer en begeleider

Docent Nederlands en Engels

” Examentraining geven is altijd een feestje. In 2 of 3 dagen alle stof erdoorheen knallen, oefenen en ervoor zorgen dat iedereen er klaar voor is, is ieder jaar weer een leuke uitdaging.”

Diede

Functie: Bijles docent, examentrainer en begeleider

Docent wiskunde en natuurkunde

“Het geeft een kick om de leerlingen te kunnen helpen. Het geeft me energie om te zien dat het vertrouwen groeit en dat je vooruitgang ziet!”

Steffi

Functie: Examentrainer en begeleider

Studie: Klassieke talen

” Super trots dat de leerlingen uit mijn examentrainingen me afgelopen schooljaar gemiddeld een 9,4 hebben gegeven! Daar mag ik wel even over opscheppen toch?”